Su lugar en Budapest

A hét legnézettebb lakása - November 3. hete

November harmadik hetének leglátogatotabb hirdetése egy 1 hálószoba plusz nappalis loft lakás lett, 42 m2-es, kiváló belvárosi lokációval rendelkező, modern ingatlan:

 

A lakás a ‘Topmost Andrassy Avenue’ negyedben, a Lázár utcában, az Andrássy út, Opera és a népszerű Hajós utca szomszédságában, a 6. kerületben helyezkedik el. Pár perc sétára a Bazilikától, Deák Ferenc tértől, Gozsdu Udvartól. Ideális az ideérkező külföldiek számára, akik a város pezsgő-nyüzsgő részén szeretnének ingatlant bérelni, közel mindenhez, kiváló tömegközlekedési lehetőségekkel.

Az ingatlan elérhetőségi dátuma is ideális, 2020. január 31-től szabadul fel, ami tökéletes a Budapestre érkező külföldi diákok számára.

Azoknak is, akik évekre jönnek és a második szemeszterrel, februártól tudják elkezdeni a budapesti tanulmányaikat, valamint azoknak is, akik Erasmusra jönnek és 5-6 hónapot szeretnének eltölteni a belvárosban, ugyanúgy februártól indulóan. Ez a lakás a második említett kategóriát is lehetővé teszi, hiszen az ingatlan 5 hónapos időszakra is bérelhető.

 

A lakás nagyon jó állapotú és ízlésesen berendezett, a szépen felújított épület földszintjén helyezkedik el, a belső udvarból nyílóan.

Egyszerű, harmóniában lévő színek jellemzik és minden kialakított részén találunk egy kis design elemet, valami kis pluszt, ami magával ragad, elviszi a tekintetünket.

 

És akkor nézzük meg sorban, hogyan is áll össze ez a belvárosi loft lakás.

 

A földszintből adódan mindenképpen nagyon praktikus, hogy a tulajdonos loft lakássá alakította az ingatlant, hiszen így előnyére tudta fordítani a magas belső teret, jobb kihasználtságot, több praktikát és egyediséget adva az ingatlanhoz.

A színek egyszerűek és letisztultak. Fehér, bézs árnyalatok, fekete, egy kis narancs spékeléssel. Ezek együttes színharmóniája a minimál design vonalat tükrözi, nyugalmat és együttes harmóniát ad.

Az egyszerű, nem kirívó színegyüttesek köszönnek vissza a lakás minden részén: a nappaliban, konyhában, fürdőben és az egyedien designolt hálószobában is. Az apró elemekben észrevehető narancsos színcsavar még jobban kiemeli a körülötte lévő bútorok, terek együttes minimál színharmóniáját.

 

A nappali a nyitott, pulttal kiegészített amerikai konyhával a központi eleme a lakásnak, kényelmessé téve a bérlő mindennapjait.

Az egybekötött, egy térben elhelyezkedő nappali és konyha az egyik legkedveltebb, legszeretettebb eloszlás a bérlők körében, hiszen így a közösségi tevékenységeket pl. egy jó beszélgetés vagy egy jó film megnézése, egy új recept kipróbálása vagy megalkotása :) , egy kényelmes és tágas térbe helyezi, ahol minden egyben, összekötötten és könnyen elérhető távon belül van. Ha pedig vendégek érkeznek, a nappali felé kiívelő, a konyhapultot is meghosszabbító kis bárpult még hangulatosabbá teszi a vendégekkel eltöltött időt. 

 

A hálószobát a loft lakás emeleti részén alakították ki, amivel privátabbá, különállóbbá tették a többi részétől.

Egy egyszerű és ötletes kis praktika: az ágynemű kiválasztása és összehangolása a lakás és az adott szoba kis design elemeivel. Itt a hálószobánál láthatjuk, hogy a fali design elemeket mennyire kellemesen játszották össze az ágynemű-huzat színével, egy egyszerű kis design dísz terítővel az éjjeli szekrényen. Ezek együttessége is egyediséget ad, egy kis plusz, unique elemet a lakásnak.

 

Ezt a kis plusz egyediséget láthatjuk a konyha rész kialakításánál is, ahogy a konyhabútorral kellemes harmóniában lévő, hasonló árnyalattal rendelkező, barátságosságot sugárzó, virágmintával ellátott fali dekor elemekre esik a tekintetünk.

 

A lakás árazását tekintve jó ár-érték aránnyal bír, kényelmes akár 1 személynek vagy egy párnak. A bérleti díjon felül nem kell nagyon magas rezsi költségekkel számolni, hiszen az ingatlan alapterülete alapján kategóriáján belül inkább a kényelmes, mintsem nagyon tágas csoportba sorolható.