Your place in budapest

Adatvédelmi szabályzat

A honlap üzemeltetője a Mannamax Kft. (székhely: 1085 Budapest, József krt. 52-56. 1. em. 5.) a továbbiakban: "Üzemeltető".

Az ApartmentsOfBudapest.com Üzemeltetője elkötelezi magát a Felhasználók által megadott adatok feltétlen védelmére. Ennek szellemében az ApartmentsOfBudapest.com Felhasználóinak adatait nem adja ki harmadik félnek.

Az ApartmentsOfBudapest.com a regisztráció, illetve a honlap használata során kért szolgáltatások keretében elektronikus levelet küld regisztrált felhasználóinak.

A regisztrált felhasználók kérhetik, hogy a keresési profiljuknak (profiljaiknak) megfelelő új ajánlatokról e-mail-ben kapjanak tájékoztatást. Ezt a szolgáltatást a bejelentkezés után bármikor lemondhatja a regisztrált felhasználó.

A regisztráció folyamán megadott esetleges téves adatokat a Felhasználó a későbbiekben kijavíthatja, beállításait szabadon megváltoztathatja, illetve belépés után a regisztrációját törölheti.

Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a Felhasználók által használt keresési paraméterek és a feladott hirdetések alapján összefoglaló tanulmányokat, elemzéseket készítsen.

A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a weboldal Üzemeltetője semmilyen formában nem kéri a jelszavát, csak és kizárólag a weboldalon.

A weboldal Üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül a weboldal bármely részét tetszőlegesen átalakítsa, megszüntesse, vagy kiegészítse, illetve a szolgáltatást részben, vagy egészében megszüntesse.

A Felhasználó köteles mindent megtenni azért, hogy a regisztrációkor választott jelszava harmadik személynek ne juthasson a tudomására.

Az Üzemeltető a Felhasználókat csak a regisztráció során megadott adatok alapján tudja azonosítani. Az Üzemeltető a belépéshez szükséges adatok illetéktelen felhasználásából adódó esetleges károkért nem vállal felelősséget.

Az Üzemeltető nem vállal felelősséget a következőkért: a folyamatos működésért; a hibátlan működésért; az Internet sajátos működése miatt bekövetkező bármiféle hibáért, kimaradásért; az esetleges szoftverhibák kijavításáért; hardver-, illetve szoftverhiba miatti esetleges adatvesztésért; harmadik személy által okozott bárminemű hibáért, illetve szolgáltatás-kimaradásért; a Felhasználók bárminemű megnyilvánulásáért.

Az Üzemeltető megtesz minden tőle telhetőt a weboldal folyamatos működtetésért és fejlesztéséért, gondoskodik a folyamatos adatmentésről!

 

Általános szerződési feltételek: http://apartmentsofbudapest.com/en/aszf

Contact Us

* Required to fill