Your place in budapest

Posted On: 2019-04-14 22:37:07,

A Hét Legnézettebb Lakása - Április 1. hete

A hét legnézettebb lakása még szerkesztői szemmel is az egyik legérdekesebb eleme a hírlevélnek. Mindig kíváncsiak vagyunk, hogy mik a trendek, mi vonzza kattintásra a legtöbb látogatónk szemét. Április első hetének legnézettebb lakása még mélyebb elemzés után is minden szempontból megérdemli a kiemelt figyelmet:

https://www.apartmentsofbudapest.com/en/budapest-apartment-for-rent/for-months-rental/9th-district-raday-street-furnished-to-high-standard-75m2/35183?

Ez ugyanis egy amerikai konyhás nappalis, két hálószobás, trendi, de mégis otthonos berendezésű lakás, kényelmes méretű terekkel, a méltán népszerű gasztroutcában, a Rádayban. Semennyire nem csoda, hogy sokak fejét elcsavarta. Külföldi trenddiktáló ingatlanportálok irányába mutatóan stílusos és emellett egyszerre praktikus is!

Nézzük meg a részleteket! Egy csinos ház legfelső emeletén található, így az udvari fekvéssel együtt is lehet világos és egyszerre csendes. 

Folytassuk azzal, hogy a méret is előnyös. Egy két hálószobás lakás 75 négyzetméteren már pont akkora terekkel rendelkezik, hogy semelyik helyiség kárára nem kell kompromisszumot hozni. Ez itt is tisztán látszik. Két teljes értékű hálószobával találkozunk, amelyekben kényelmes franciaágyakat helyeztek el.  

A feljebb méltatott megjelenése mindennel együtt letisztult, ingergazdag, de nem túl sok. A megvilágítás elengedő, jól elosztott. Külön említést érdemel, hogy "home staging"-get, szabadon fordítva "otthon díszletet" alkalmazva, lakott állapotot szimulálva lett lefotózva.

A fentieken túl fontos eleme az bérleti díj is. Nincs túlárazva, megfelel a kategóriának, jó üzlet a kategóriában és áron belül jó minőséget kap érte, aki kiveszi és a bérleti díjon kívül még közös költség is kedvező.

Nem minden nappali + két hálószobás lakás érhet 750 Euró bérleti díjat 2019 tavaszának lakáspiacán. Fontos az elhelyezkedés, az adottság és az a hozzáadott érték, amit a bérbeadó kiérlelt ízléssel, figyelemmel, energiával, tudatos koncepcióval tesz az összképhez, plusz pénzt, időt és gondosságot belefektetve. Aki ezeket kispórolja vagy épp nem engedheti meg, el kell, hogy fogadja, hogy az ő bérlakása kevésbé jól fog szerepelni a kategóriában.

A hét legnézettebb lakását a NYOLCAS.com Property Agency újította fel és készítette, aki szigorúan NEM támogatója és hirdetője az ApartmentsOfBudapestnek vagy jelen bejegyzésnek. Nevük féltüntetése munkájuk elismerése csupán.

FIGYELEM: a bejegyzésben szereplő és a fenti linken szereplő fényképek a NYOLCAS.com tulajdonát képzeik, harmadik fél számára további felhasználás nem engedélyezett.